Velikost črk Kontrast

Novi naslovi Audibook in Biblos

  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: vse enote

Jesen je prinesla nove e-knjige, tiste za branje in tiste za poslušanje. Med novimi e-knjigami na Biblosu lahko izpostavimo izvrstno Eleganco ježa, z Desetnico nagrajeno Romeo in Julija iz sosednje ulice, Murakamijevo Južno od meje, zahodno od sonca, Lipitscha Ane Marwan … Med strokovnimi deli izstopajo Vzgoja z logiko in ljubeznijo, MOHOpedija in (P)ostati zdrav. Za mlade je na razpolago nadaljevanje Karlovškove trilogije Na sledi in Karelčkove zgodbice.

Med novimi zvočnimi e-knjigami na Audibooku lahko opozorimo na Zajčevo Abecedarijo za najmlajše, na Zmajevo deklico in na Lainščkovo Lučko. Koristen bo tudi priročnik Učim se lepega vedenja. Starejši lahko prisluhnejo Afsharinemu Zakladu rubinov, Gradišnikovemu Kraljestvu za šotor in Bevčevim Izpovedim črnega mačka. Ne glede na dolgo vrsto rezervacij za fizično knjigo lahko takoj prisluhnete Martinu Golobu Na spletni prižnici. V podjetniške vode popelje zvočna e-knjiga Podjetniški mehurček.

Člani Goriške knjižnice lahko na Audibooku trenutno izbirate med 585 različnim naslovi zvočnih e-knjig, na Biblosu pa med skoraj 3.200 e-knjigami. Seznam novosti na obeh portalih je dostopen na tej povezavi.

Slika je simbolična, vir Pixabay.

 

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina