Velikost črk Kontrast

Krajevne knjižnice

Krajevne knjižnice

OBVESTILO (Objava: 1. 11. 2020, sprememba 15. 1. 2021)

Od ponedeljka, 2. novembra 2020, so krajevne knjižnice spet odprte, a po prilagojenem urniku. Pri vsaki preverite čas in način poslovanja.

Od ponedeljka, 18. januarja 2021, so zaprte krajevne knjižnice v Biljah, Desklah, Prvačini in Solkanu. Več na tej povezavi.

Prosimo vas, da prihajate zdravi in brez znakov okužbe dihal. Obvezna sta razkuževanje rok in nošenje zaščitnih mask, vzdržujte tudi varnostno razdaljo 2 m. Upoštevajte vse splošne ukrepe za preprečevanje širjenja novega koronavirusa.

-----------------------------------------------

Goriška knjižnica ima devet krajevnih knjižnic v okoliških krajih: Bilje, Branik, Deskle, Kanal, Miren, Prvačina, Renče, Solkan in Šempeter. Odprte so od dvakrat do štirikrat na teden, v vseh knjižnicah poteka računalniška izposoja gradiva. Katalog je dostopen preko spleta.

V krajevnih knjižnicah velja ista članska izkaznica kot v centralni enoti. Fondi gradiva so ločeni, zato je potrebno gradivo vrniti v tisto enoto, iz katere smo si ga izposodili. Tudi za krajevne knjižnice velja Pravilnik o splošnih pogojih poslovanja Goriške knjižnice Franceta Bevka Nova Gorica.

 

Napovednik

Napovednik dogodkov

Oglejte si program aktivnosti za oktober 2020.