Velikost črk Kontrast

Obvestilo o krajšem zaprtju knjižnice

  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

Vse obiskovalce knjižnice obveščamo, da bo konec septembra knjižnica nekaj dni zaprta zaradi preureditve pritličja, in sicer od sobote, 24. septembra, do najkasneje sobote, 1. oktobra 2022. Krajevne knjižnice in Potujoča knjižnica bodo delovale nemoteno, ravno tako e-viri z oddaljenim dostopom.

V tem času bomo združili Oddelek za mladino in Oddelek za cicibane ter vsebinsko preuredili Leposlovni oddelek. Na novo bomo zastavili prireditveni prostor in pridobili nekaj kotičkov za preživljanje prostega časa in učenje.

Zavedamo se, da vsako izredno zaprtje prinaša tudi nevšečnosti. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in se veselimo vašega obiska v preurejenih, osveženih in bolj preglednih prostorih.

Izposoja in vračilo gradiva bosta okrnjena

Vabimo vas, da si še pred zaprtjem izberete gradivo, ki ga boste v tem času potrebovali.

Izposoja gradiva je že prilagojena zaprtju: ob izposoji gradiva za dneve, ko je knjižnica zaprta, program ne določa datuma vrnitve gradiva, ravno tako v tem času ne beleži zamudnine.
Spletna storitev Moja knjižnica bo omogočala samo podaljševanje gradiva, ne pa tudi rezervacij, naročil in medknjižnične izposoje.

Za vračilo gradiva lahko uporabite zunanji knjigomat za vračanje.

Dostopne storitve

Odprte bodo vse krajevne knjižnice. Urniki posameznih enot so dostopni na tej povezavi.
Potujoča knjižnica bo obiskovala kraje po rednem razporedu.
Vabljeni, da obiščete in izberete gradivo v kateri od teh enot (z isto člansko izkaznico kot novogoriško enoto).

Vse naše storitve z oddeljenim dostopom bodo nemoteno delovale:

Medknjižnična izposoja

V tem času ne bo mogoče naročiti ali vrniti medknjižnično izposojenega gradiva. Ravno tako tudi drugim knjižnicam ne bomo pošiljali našega. Naročila za medknjižnično izposojo sprejemamo le še do ponedeljka, 19. septembra 2022, sicer gradivo ne bo prišlo do časa, da bi ga prevzeli pred zaprtjem. Naše gradivo bomo drugim knjižnicam posredovali do četrtka, 22. septembra 2022.

 

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina