Velikost črk Kontrast

Novi naslovi v Biblos zbirki

  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: vse enote

Ponudba naslovov v naši zbirki e-knjig v Biblosu je bogatejša za 62 novih naslovov, še tri pa smo dokupili, saj so licence pošle.

Med novostmi se bodo e-bralci zagotovo razveselili Golobovega Virusa, Ferrantejine O izgubljeni deklici in 4. dela Zrcalke.
Za bralce, ki so željni biografskih romanov oz. spominov, so po novem na voljo Plasti odzidanih daljav (Grafenauer), Ne želi si lahke poti (Svit), Ahac (Pirjevec).
Fantastične svetove bodo odkrivali Mesija s peščenega planeta (Herbert), Obstati (King).
Izbor slovenske literature bodo popestrile V Elvisovi sobi (Pregelj), Pripovedovalec (Likar), Funny (Mazzini), Trije muzikantje (Simčič), Med nama je angel (Lainšček).
Strokovne vsebine bodo e-bralci našli v e-knjigah Delo z agresivnimi otroki v OŠ, Voditeljstvo in umetnost delegiranja, Pokvarjena kri, Arhitekt Jože Plečnik v Italiji, Medkulturna komunikacija, Razvoj osebnosti.
Za otroke in mladino prihajajo tri knjige o Maduju (npr. Madu spozna koronavirus), Chrisova zgodba, Jonathan Livingston Galeb, Balada o drevesu, Hektor in male ljubezni.
Za šolarje bodo uporabne Veliki briljantni valček, Zgodbe Svetega pisma, Zločin in kazen, Pegam in Lambergar. Ponovno so na voljo Leninov park, Zločin in kazen ter Sanjska poroka.

Seznam vseh februarskih novosti si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina