Velikost črk Kontrast

Tačke pomagačke v decembru - zasedeno

  • Ciljna skupina: Otroci
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

Pred nedavnim smo objavili nove datume srečanj s Tačkami pomagačkami, zdaj pa sporočamo, da so vsi datumi za srečanja v decembru že zasedeni. Nove termine pričakujemo konec meseca za srečanja v novem letu 2022.

Stara novica:

Znani so novi datumi srečanj s Tačkami pomagačkami, odvijala se bodo tudi v času božično-novoletnih počitnic in praznikov.

Program bo potekal po vnaprej dogovorjenem razporedu, za december so termini zapisani v prijavnici. Prijava je obvezna, prijavnica je na voljo tukaj - pdf in tukaj - doc. Izpolnjene lahko oddate osebno na mladinskem oddelku ali preko e-pošte.

Udeležence lepo prosimo, da se pred srečanjem s terapevtskim parom oglasijo knjižničarkama Alenki in Darji na mladinskem oddelku.

Srečanja s Tlogo tackeačkami bodo potekala v pravljični sobi. Veselimo se novih prebranih knjig.

Kontaktni podatki za srečanje s Tačkami v Goriški knjižnici:     

  • E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  (za prijavnico in vprašanja v zvezi s projektom)
  • Tel. št.: 05 / 330 91 27, mladinski oddelek Goriške knjižnice

Skrbnici projekta v Goriški knjižnici sta Alenka Štefanič in Darija Šatej.

Tačke pomagačke delujejo po programu R.E.A.D. ali Beremo s tačkami. Srečanja bomo izvajali s članicami goriške enote Društva Tačke pomagačke.

Obvestilo
Pri organizaciji in izvedbi dogodka bomo spremljali pogoje PCT ter upoštevali priporočila za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19.

Naslovna fotografija je simbolična, vir Pixabay.

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina