Velikost črk Kontrast

Spletne storitve knjižnice

  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: vse enote

Knjižnica svojim članom ponuja dostop do različnih e-gradiv. Potrebujete številko članske izkaznice in geslo za Mojo knjižnico.*

Knjige

Izposojate si lahko e-knjige v spletni knjižnice Biblos. Naša knjižnica ponuja več kot 2200 različnih naslovov. Več o Biblosu – TUKAJ.  
Izposojate si lahko zvočne knjige Audibook. Na voljo je ječ kot 100 naslovov, več o tem – TUKAJ.  
V obeh najdete tudi naslove za domače branje.

Časopisi in revije

Časopisi in revije so dostopni v e-viru PressReader. Več kot 7000 jih je, med njimi tudi slovenski: Delo, Nedelo, Dnevnik, Nedeljski dnevnik, Slovenske novice, Nedeljske novice in priloge.
Več o PressReaderju – TUKAJ

Študijsko gradivo

Strokovna gradiva za študij in so na voljo v e-virih LinkedIn learning, EbscoHost, Encyclopedia Britannica in drugih.

Prosto dostopni portali

Preverite tudi vsebine na spletnih portalih Digitalna knjižnica Slovenije, Obrazislovenskihpokrajin, Kamra, Dobreknjige.

 

* Če gesla nimate, vam ga ne moremo dodeliti, lahko pa vam pošljemo povezavo, preko katere si ga uredite sami. Povezavo prejmete na e-naslov, ki je v vaši članski izkaznici naveden kot e-naslov za obveščanje. Pokličite nas v knjižnico, dosegljivi smo od ponedeljka do petka od 10. do 18 ure. Povezava lahko pride tudi s časovnim zamikom.

Če ste geslo pozabili, uredite kar preko Moje knjižnice (pri prijavi kliknite na pozabljeno geslo in sledite navodilom).

 

Foto: Pixabay

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina