Velikost črk Kontrast

V Goriško knjižnico se vračajo Tačke pomagačke!

  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

V Goriško knjižnico se vračajo Tačke pomagačke! Izvajali jih bomo v sodelovanju s članicami goriške enote Društva Tačke pomagačke. Srečevali se bomo v okviru programa R.E.A.D. ali Beremo s tačkami.

 

Program R.E.A.D. pomaga otrokom izboljšati bralne in komunikacijske sposobnosti s pomočjo posebne metode: otrok bere psu. Namenjen je učencem v prvem in drugem triletju osnovne šole. Branje poteka individualno, z vsakim otrokom posebej.

Program bo potekal po vnaprej dogovorjenem razporedu, urnik srečanj bomo objavili v kratkem. Prijava je obvezna, prijavnica je na voljo tukaj - pdf in tukaj - doc. Izpolnjene lahko oddate osebno na mladinskem oddelku ali preko e-pošte.

Prvo srečanje bo v ponedeljek, 5. oktobra 2020, od 18. do 19. ure. Udeležence lepo prosimo, da se pred srečanjem s terapevtskim parom oglasijo knjižničarkama Alenki in Darji na mladinskem oddelku.

Srečanja s Tačkami bodo potekala v pravljični sobi. Veselimo se novih prebranih knjig.

Kontaktni podatki za srečanje s Tačkami v Goriški knjižnici:     

  • E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  (za prijavnico in vprašanja v zvezi s projektom)
  • Tel. št.: 05 / 330 91 27, mladinski oddelek Goriške knjižnice

Skrbnici projekta v Goriški knjižnici sta knjižničarki Alenka Štefanič in Darija Šatej.

(Dopolnjeno: 24. 9. 2020)

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina