Velikost črk Kontrast

Predstavitev knjige Kako te imeti rad?

  • Začetek dogodka: četrtek, 20 september 2018
  • Konec dogodka: četrtek, 20 september 2018
  • Ura dogodka: 18:00
  • Ciljna skupina: Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

V četrtek, 20. septembra 2018, ob 18. uri, vabimo na predstavitev knjige Eve Erpič Kako te imeti rad?

»Ranljivost, ki si jo dovolimo ob nekom, nas razgali, in če imamo na drugi strani osebo, ki to razume, je to najlepša izkušnja v dvoje.« (Eva Erpič)

Srečanje bo v dvorani. Prijazno vabljeni!

Dogodek je uvrščen v sklop prireditev ob občinskem prazniku MONG 2018.

 

Knjiga Kako te imeti rad? opisuje sedem različnih obdobij našega življenja in odgovarja na življenjske izzive. V vsakem življenjskem obdobju smo vpeti v odnose, zato so odnosi tudi vir našega veselja in bolečine. Brez odnosov ni navezanosti, ni življenja, razvijanja, učenja, objema, topline. Sami smo kreatorji tega sveta, vendar ne smemo pozabiti na dvojino. Rodimo se v odnos, rastemo skozi odnose, kasneje iščemo partnerja, sklepamo prijateljstva, se preobražamo v starše in prenašamo naprej svoje znanje, izkušnje in čustva.

Knjiga je namenjena vsem, ki si v stiskah ne želite biti sami. Vir: spletna stran Človeška toplina

Eva Erpič je strokovnjakinja za odnose, s katerimi se ukvarja že celo življenje. V mladostniških letih se je prvič srečala s skupino za osebnostno rast. Vse od takrat dela na tem, da bi sebi in ljudem, ki jo obkrožajo, spremenila življenje na bolje. Njene izkušnje obsegajo delo z otroki, mladostniki, študenti, pari, družinami in starejšimi. Verjame, da je urejanje in spremljanje odnosov ključen in nepogrešljiv dejavnik naših življenj.

Gradivo v katalogu Goriške knjižnice.

 

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina