Velikost črk Kontrast

Razstava: Povezani!

  • Začetek dogodka: ponedeljek, 01 februar 2021
  • Konec dogodka: ponedeljek, 31 maj 2021
  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

Lepo vabljeni k ogledu razstave z informacijami in novostmi o posameznih storitvah naše knjižnice, tistih, ki v polni pripravi in v prvi štartni vrsti čakajo na ponovni zagon. Na ogled so na oknih mladinskega oddelka in so vidni od zunaj. Ogledate si jih lahko ob izposoji oziroma vračilu gradiva ali kar tako, mimogrede.

V teh težkih in negotovih časih se zdi, da smo si tako zelo daleč, a ni tako. V knjižnici se trudimo ohranjati stike, ki so pomembni za našo skupno rast in razvoj.

Trenutno smo povezani z brezstično izposojo in naročanjem gradiva, e-viri, preko različnih spletnih platform izvajamo aktivnosti, ki povezovanje omogočajo na daljavo.

Z nekaterimi aktivnostmi v tem trenutku še ne moremo začeti ali nadaljevati v obsegu, ki smo ga vajeni. So pa še vedno tu in čakajo na čas, ko bo pri nas spet veselo in polno življenja. Mojstrovalnica, Knjižica semen in drugi načrtovani dogodki ter aktivnosti pa že nestrpno čakajo na izboljšanje epidemioloških razmer in na ponovno srečanje v živo in v prostorih naše knjižnice.

Do takrat pa - ostanimo povezani!

Spremljajte nas na spletni strani Goriške knjižnice in na knjižničnem Facebook profilu.

Na ogled od 1. februarja do 30. marca 2021.

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina