Velikost črk Kontrast

DGK: Delavnica o rabi diha in glasu z Martino Furlan Praznik

  • Začetek dogodka: petek, 09 junij 2023
  • Konec dogodka: petek, 09 junij 2023
  • Ura dogodka: 18:00
  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

V petek, 9. junija 2023, ob 18. uri vabljeni na delavnico Učinkovita raba diha in glasu z Martino Furlan Praznik iz studia za nego glasu Z glasom in zavestjo.

Dogodek bo v dvorani knjižnice.

O voditeljici
Martina Furlan Praznik že 15 let pomaga ljudem raziskovati svoj glas na zavesten in zabaven način. Prizadeva si, da bi čim več ljudi, ki pride v stik z njo, uporabljalo glas na učinkovit in zdrav način pri govoru in petju ter bi si z glasom pomagali do boljšega življenjskega sloga in pristne radosti. Deluje v studiu za nego glasu Z glasom in zavestjo v Novi Gorici ter na spletu. Za več informacij pokukajte na spletno stran Z glasom in zavestjo.  

O delavnici
Učinkovita raba diha je osnova za učinkovito rabo glasu. Dih je gorivo za naš glas. Na delavnici bomo spoznali, kaj vse v telesu lahko vpliva na optimalno rabo glasu ter se naučili nekaj preprostih vaj, ki jih lahko uporabljamo vsak dan, da izboljšamo odnos z našim glasom. Ta bo z rednim raziskovanjem, s t. i. domačimi igrami, postal bolj doneč, prepričljiv, stabilen in avtentičen ter prijetnejši za sogovornika, predvsem pa bo ostal zdrav in ga bomo lahko uporabljali še leta in leta. (Vir besedila za predstavitev: Martina Furlan Praznik)

Celoten program DGK 2023 je dostopen v zgibanki (tukaj), dogodki so brezplačni. Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in TikTok.  

Organizator DGK je Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica. Sooblikovalci programa ter donatorji: AUTOMATIC SERVIS, Copigraf d. o. o., d. o. o., HIT, d. d., INCOM, d. o. o., Kulturni dom Nova Gorica, Mestna občina Nova Gorica, PoceniPC.com, RVG ENA, d. o. o., Zveza kulturnih društev Nova Gorica. Hvala vsem.

Foto: osebni arhiv Martine Furlan Praznik

logo DGK2023

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina