Velikost črk Kontrast

DGK: Delavnica Lego skladatelj z Gl. hišo Čonce

  • Začetek dogodka: torek, 06 junij 2023
  • Konec dogodka: torek, 06 junij 2023
  • Ura dogodka: 17:30
  • Ciljna skupina: Mladina
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

V torek, 6. junija 2023, ob 17.30 vabljeni na delavnico ustvarjanja glasbe Lego skladatelj z Glasbeno hišo Čonce.

Ustvarjali bomo v dvorani knjižnice. Delavnica je namenjena uporabnikom od 15. leta dalje. Število mest je omejeno. Potrebne so predhodne prijave na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

O voditelju
Nejc Podobnik je avtor glasbe, tekstopisec in instrumentalist. Med izvajalci njegovih skladb so Alya, Kvatropirci, Proper in Lea Likar, za svoje preteklo delo pa je med drugim prejel nagrado za najboljše besedilo na Slovenski popevki. Poleg ustvarjanja Nejc vodi Glasbeno hišo Čonce. Z ekipo mentorjev učence prek inovativnih pedagoških pristopov opremlja za celovito doživljanje glasbe. Poleg rednega poučevanja vodi tudi glasbeno-ustvarjalne delavnice, katerih cilj je ljudi vseh starosti navdušiti za ustvarjalno razmišljanje.

O delavnici
Udeleženci se bodo na delavnici ustvarjanja glasbe seznanili z osnovnimi gradniki glasbe in jih v nadaljevanju delavnice uporabili v praksi. V procesu komponiranja bodo udeleženci prispevali svoje ideje, rezultat delavnice pa bo novo glasbeno delo. Za sodelovanje ni potrebno glasbeno predznanje. (Vir besedila za predstavitev: Glasbena hiša Čonce)

Celoten program DGK 2023 je dostopen v zgibanki (tukaj), dogodki so brezplačni. Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in TikTok.  

Organizator DGK je Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica. Sooblikovalci programa ter donatorji: AUTOMATIC SERVIS, Copigraf d. o. o., d. o. o., HIT, d. d., INCOM, d. o. o., Kulturni dom Nova Gorica, Mestna občina Nova Gorica, PoceniPC.com, RVG ENA, d. o. o., Zveza kulturnih društev Nova Gorica. Hvala vsem.

Foto: arhiv Glasbene hiše Čonce

logo DGK2023

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina