Velikost črk Kontrast

Motivacijsko predavanje Mitje Duha

  • Začetek dogodka: ponedeljek, 04 april 2022
  • Konec dogodka: ponedeljek, 04 april 2022
  • Ura dogodka: 18:00
  • Ciljna skupina: Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

V ponedeljek, 4. aprila 2022, ob 18. uri vabljeni na predavanje Mitje Duha Moč duha
V tokratnem Radovednem ponedeljku iz sklopa Športanje za um in telo bomo prisluhnili predavatelju, motivatorju in avtorju Mitji Duhu. V okviru motivacijskega predavanja bo predstavil tudi svojo knjigo Moč duha, ki je v letu 2019 izšla v okviru Športno-humanitarnega društva Človek.

O predavatelju Mitji Duhu:
Mitja Duh se je s pomočjo športa, močne volje in nepopustljivosti rešil iz večletnega brezna odvisnosti od trdih drog, psihoze in dolgoletne zaporne kazni.
Danes je športni vaditelj, maser, prehranski svetovalec, predavatelj in motivator ter mož in oče, ki svoj prosti čas posveča druženju z družino in navdihuje ljudi v okolici. (Vir besedila: Mitja Duh)

O knjigi Moč duha:
»Knjiga je namenjena vsem, ki jim včasih primanjkuje volje in motivacije. Opisuje boj izpuščenega zapornika, ki se po dolgih letih vrne v domači kraj z groznimi občutki slabe vesti. To je zgodba o človeku, ki je imel vse, a si je uničil življenje zaradi drog in lažne sreče. /…/
Po pristanku na dnu obstajata samo dve poti. Sam sem si izbral težjo, a vrednejšo. Tisto, ki me bo popeljala nazaj do sreče, spoštovanja in miru. Cena za tako visok cilj ni važna, saj je prečkanje ciljne črte edina opcija.«

»Ko je človek totalno iskren do sebe, si upa slediti svojim željam, živi zdravo, pomaga drugim.« (Moč duha, str. 9 in 102)

Dogodek bo pri klavirju. Prijazno vabljeni.

Fotografija je simbolična, vir Pixeles.

Obvestilo
Pri organizaciji in izvedbi dogodka bomo upoštevali priporočila za preprečevanje širjenja bolezni covid-19.

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina