Velikost črk Kontrast

Močni starši – stabilni otroci, predavanje (Zoom)

  • Začetek dogodka: ponedeljek, 25 oktober 2021
  • Konec dogodka: ponedeljek, 25 oktober 2021
  • Ura dogodka: 18:00
  • Ciljna skupina: Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: na spletu

V ponedeljek, 25. oktobra 2021, ob 18. uri vabljeni k spremljanju predavanja Mihe Kramlija Močni starši – stabilni otroci.

V zadnjem predavanju iz sklopa »Starševanje« bo ponovno z nami Miha Kramli, terapevt, strokovnjak za kemične in nekemične odvisnosti in vodja Centra za zdravljenje odvisnosti v Zdravstvenem domu Nova Gorica.

Na spletni strani združenja Sveta slovenskih organizacij – Confederazione delle organizzazioni slovene so o predavanju Mihe Kramlija Močni starši – stabilni otroci zapisali takole:

»Starši si velikokrat zastavljamo vprašanje, kako vzgajati otroke v današnjem svetu, da bodo zrasli v pokončne in samostojne osebnosti. Pri poplavi različnih informacij tudi na področju vzgoje se večkrat znajdemo v stiski, kako ljubeče vzgajati, a hkrati postavljati meje. Včasih je težko ločevati med otrokovimi željami in potrebami. Računalniki, telefončki pa še otežujejo vzgojo, saj vedno več otrok in mladih postaja zasvojenih z novimi tehnologijami.« (Vir: spletna stran SSORG)

Miha Kramli se bo dotaknil tudi starševskih pravic in pomena pubertete ter opozoril, kako na otroke in mladostnike vpliva uporaba razpoložljive – nove tehnologije. Pri uporabi te lahko namreč trdimo, da prinaša tako radosti kot pasti – v okviru te pa povzroča različne oblike odvisnosti in zasvojenosti.

Predavanje je namenjeno vsem.

Ogledate si ga lahko na platformi Zoom (povezava) in v živo na Facebook profilu Goriške knjižnice.

Vabljeni k spremljanju.

Fotografija je simbolična, vir Pixabay.

 

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina