Velikost črk Kontrast


POVABILO K SODELOVANJU NA NATEČAJU ZA ZUNANJO GRAFIČNO PODOBO NOVEGA BIBLIOBUSA
GORIŠKE KNJIŽNICE FRANCETA BEVKA NOVA GORICA

Leto 2024 bo za našo knjižnico pomembno in prelomno, saj nas čaka velika pridobitev – nova potujoča knjižnica.
Vabimo vas k sodelovanju na natečaju za zunanjo grafično podobo bibliobusa Goriške knjižnice Franceta Bevka Nova Gorica.
Namen natečaja je iskanje prave idejne rešitve oz. grafične podobe, ki bo odsevala naravne, geografske, zgodovinske, kulturne itd. značilnosti okolja, po katerem potujoča knjižnica potuje, obenem pa predstavljala tudi poslanstvo knjižnice in bibliobusa.

Pogoji za sodelovanje:
– priprava in predložitev vizualnega predloga oz. zunanje grafične podobe celotnega vozila; (oba stranska dela, prednji in zadnji del) na papirju velikosti A3-formata (barvni tisk);
– kratka vsebinska predstavitev in utemeljitev izbora motiva;
– obrazložitev načina tehnične izvedbe poslikave vozila;
– podpisana izjava o avtorstvu ter prenosu materialnih avtorskih pravic;
– navedba kontaktnih podatkov avtorjev (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-poštni naslov).

Dodatne informacije
– Avtorji svoje predloge likovne podobe pošljejo v zaprti ovojnici po pošti na naslov: Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 4, 5000 Nova Gorica, s pripisom »JAVNI NATEČAJ likovne podobe bibliobusa – NE ODPIRAJ«.  Prijava se šteje za pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko do vključno 25. 10. 2023. Avtorji naj gradivo posredujejo tudi v PDF-formatu na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..
– Natečaj je javen.
– Izbran predlog bo denarno nagrajen.

Vsa vprašanja, povezana z vsebino javnega natečaja, sprejemamo v pisni obliki na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., zadeva: »Javni natečaj likovne podobe bibliobusa – vprašanja«, najkasneje do vključno 20. 10. 2023.

Priloge:
– Natečaj GKFB 2023 – povabilo
– Natečaj GKFB 2023 – predloga vozila
– Natečaj GKFB 2023 – izjava avtorja (v obliki pdf, v obliki doc)

 

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina