Velikost črk Kontrast
torek, 26. september 2017

Predstavitev knjige Nova Gorica : sožitje nasmehov

  • Začetek dogodka: petek, 06 oktober 2017
  • Konec dogodka: petek, 06 oktober 2017
  • Ura dogodka: 18:00
  • Ciljna skupina: Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

V petek, 6. oktobra 2017, ob 18. uri vabljeni na predstavitev knjige Milana Nardina Nova Gorica : sožitje nasmehov = convivenza dei sorrisi.

Predstavili jo bodo avtor in fotografa, Rajko Bizjak in Jure Batagelj, v sodelovanju s posamezniki, ki so v knjigi prispevali svoj nasmeh ter videnje in doživljanje našega mesta. Monografija je dvojezična. V italijanščino jo je prevedel Matej Prando.

Dogodek bo pri klavirju. Prijazno vabljeni!

Monografija Nova Gorica : sožitje nasmehov, ni samo ena od mnogih, ki so v zadnjih letih nastale prav zato, da prostor pod Sabotinom predstavijo kot mesto prijaznih, nasmejanih in optimističnih ljudi, posameznikov, ki si želijo svojo vizijo in kvaliteto združiti, ter skupaj z ostalimi prebivalci ljubkega cvetočega mesteca ustvariti prepoznavno in tako domačinom kot tujcem všečno mesto ...

Avtor Milan Nardin ter fotografa, Rajko Bizjak in Jure Batagelj, so v njej skušali v soskladju besed in fotografij, predstaviti tisto, kar si želijo izraziti vsi prebivalci »mesta ob cvetočih vrtnicah« - da skupaj zmoremo več ter, da je naše mesto stičišče vsega, kar pravzaprav smo.

Dogodek je uvrščen v sklop prireditev ob 70-letnici Nove Gorice.

Filtri dogodkov

Tip dogodka

Kraj dogodka

Ciljna skupina