Velikost črk Kontrast
torek, 16. maj 2017

Trendi v mladinski književnosti

  • Začetek dogodka: četrtek, 01 junij 2017
  • Konec dogodka: četrtek, 01 junij 2017
  • Ura dogodka: 14:00
  • Ciljna skupina: Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

V četrtek, 1. junija 2017, ob 14. uri vabljeni na predstavitev Slovenske sekcije IBBY za mladinsko književnost: Trendi v mladinski književnosti, ki jo bo vodila mag. Tilka Jamnik.

»S podporo Slovenske sekcije Mednarodne zveze za mladinsko književnost (IBBY), ki ji bomo namenili nekaj uvodnih besed, bomo predstavili nagrajene knjige s knjižnega sejma v Bologni in nekaj drugih najboljših knjig s 25. prodajne razstave Bologna po Bologni, ki jo v Ljubljani organizirajo Mladinska knjiga, otroški oddelek knjigarne Konzorcij, Mestna knjižnica Ljubljana, Pionirska – center za mladinsko književnost in knjižničarstvo ter Slovenska sekcija IBBY.  Ob tem bomo pogledali, ali slovenska kakovostna mladinska književnost sledi trendom v mednarodnem prostoru.« (Predavateljica: mag. Tilka Jamnik)  

Dogodek organizirata Goriška knjižnica Franceta Bevka v sodelovanju s Slovensko sekcijo Mednarodne zveze za mladinsko književnost (IBBY) in mag. Tilko Jamnik.

Predavanje je namenjeno učiteljem osnovnih ter srednjih šol, vzgojiteljem, knjižničarjem in vsem, ki jih tema zanima. Potekalo bo v dvorani knjižnice.

 

Filtri dogodkov

Tip dogodka

Kraj dogodka

Ciljna skupina