Velikost črk Kontrast
nedelja, 24. september 2017

Predstavitev knjige Carmen L. Oven Tihotapci miru

  • Začetek dogodka: četrtek, 05 oktober 2017
  • Konec dogodka: četrtek, 05 oktober 2017
  • Ura dogodka: 18:00
  • Ciljna skupina: Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

V četrtek, 5. oktobra 2017, ob 18. uri vabljeni na predstavitev knjige Carmen L. Oven Tihotapci miru. Avtorica se po prvencu Sprehajalka Gospodovega psa (Mladinska knjiga, 2012) vrača z inovativnim romanom – knjigo v knjigi Tihotapci miru.

Zgodbe bo pripovedovala Carmen L. Oven, z glasbo jo bo spremljal Robert Oven. Pogovor bo povezovala Ingrid Celestina.

Prijazno vabljeni!

''So zgodbe in njih junaki, ki spolzijo čezte kot veter, ki poboža, hip za tem pa ga že pogoltne zakon pozabe. In so zgodbe, ki se te oprimejo z usodami junakov, kot bi nosile del tvoje osebne zgodovine.'' (Tihotapci miru, Libris 2016)

Mladi Teodor se po uspešnem študiju v tujini vrne na domačo obalo. Namesto, da bi nadaljeval očetove sanje in si okoli vratu zavezal kravato, se zapre v svoj svet in se ob zajetni dedkovi zapuščini, ki mu je prinesla tudi veliko hišo nad morjem, suče v krogih nesmisla. Dokler prijateljici ne obljubi, da bo nekaj dni namesto nje bral umirajočim v hospicu. Dnevi branja se zavlečejo v tedne, ti v mesece. V zgodnji pomladi, pomladi mavric, začne brati gospodu M., ki verjame, da 'zgodbe zdravijo tudi napol mrtve'. Za branje si izbere knjigo z naslovom Tihotapci miru. In tu se zgodba šele zares začne … Vir: spletna stran Carmen L. Oven

Knjiga v katalogu Goriške knjižnice

Predstavitev knjige na portalu Dobreknjige.si.

Filtri dogodkov

Tip dogodka

Kraj dogodka

Ciljna skupina