Velikost črk Kontrast
sobota, 27. maj 2017

Predstavitev knjige Ranljiva Tjaši Artnik Knibbe

  • Začetek dogodka: četrtek, 15 junij 2017
  • Konec dogodka: četrtek, 15 junij 2017
  • Ura dogodka: 18:00
  • Ciljna skupina: Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

V četrtek, 15. junija 2017, ob 18. uri vabljeni na predstavitev knjige Ranljiva : zgodbe z Jakobove poti, 850 km dolge poti prisotnosti, prebujenosti in miline avtorice Tjaši Artnik Knibbe.

Srečanje bo v dvorani knjižnice, vabljeni.

Preverite dostopnost knjige v Goriški knjižnici tukaj in tukaj.

Opis knjige na spletnem portalu Dobreknjige.si.

Camino - popotovanje od ranljivosti do iskrivosti

K odločitvi za polno življenje nas bo na srečanju motivirala Sarabraj - Tjaši Artnik Knibbe, avtorica nove edinstvene knjige s Camina Ranljiva. Ta se je po izgubi brata, mame in očeta sama peš odpravila na 850 km dolgo romarsko Jakobovo pot, ki ji je podarila kopico bogatih uvidov v izjemni pomen ranljivosti kot poti do notranje duhovne iskrivost. Globoko potovanje vase, ki ji odpre duri v predele pozabljene Svojosti in Celovitosti ter neskončnega potenciala za ustvarjalno življenje. Danes o tem napiše iskrivo knjigo, ki spreminja v srce.

»Pot mi je podarila izjemno priložnost za odpiranje najbolj skritih delov srca in najbolj zamegljenih delov uma. Bolečina se je z vsakim korakom in močno namero, da se osvobodim njenega oklepa, polno izražala na romanju, a me je skozi tunel ranljivosti vračala v mehkobno, sočutno, močno in svobodno bitje,« strne svoja spoznanja avtorica, ki danes potuje po svetu, kjer deli svoje izkušnje kot učiteljica kundalini joge ter čuječih meditacij in terapevt metode Heart&Soul Healing. Njen življenjski moto je »Živi na Polno Prisoten čisto vsako sekundo«.

(Vir: www.iskriv.si ter FB: Iskriv.si s Sarabraj)

OBVESTILO

S predstavitvijo knjige Ranljiva zaključujemo program prireditev do avgusta 2017, ko v atriju knjižnice v večernih urah načrtujemo glasbeno-poetični večer s Slavico Testovnik in Ladom Jakšo.

S polnim programom nadaljujemo v septembru 2017.

 

 

Filtri dogodkov

Tip dogodka

Kraj dogodka

Ciljna skupina